Завршна свечаност поводом 130 година предшколства у Шапцу

19.12.2017.

У присуству представника града Шапца, институција, установа, запослених и пензионера, Предшколска установа “Наше дете” завршном свечаношћу у Шабачком позоришту обележила је велики јубилеј. У фоајеу позоришта је приређена изложба фотографија на тему “Како је одрастало “Наше дете”, а у програму завршне свечаности учествовала су деца и васпитачи из наших вртића “Бајка”, “Слобода”, “Полетарац”.

Сваког дана у нашим вртићима је више од 3.300 деце. Ми настојимо да им боравак у вртићима буде угодан, да са њима сазнајемо, учимо и растемо свакога дана – поручила је у свом обраћању Сандра Мићић, директорка установе.

У име града честитке поводом јубилеја упутио је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.
Поносни смо на нашу Предшколску установу и чињеницу да је, отварањем нових вртића, проширен обухват деце, а да је наша установа, током посете екстерне евалуације, добила највишу оцену. То је потврда вредног, посвећеног и квалитетног рада, као и сва наша задовољна деца и њихови родитељи – рекао је Пајић.


Свечаност, започета химном вртића “Бајка”, завршила се плесном тачком “Меџик”, у којој су наступила деца из вртића “Полетарац” и Тара Цветковић, ученица Балетске школе “Лујо Давичо”.

Прилог РТВ Шабац са завршне свечаности можете видети на:

http://www.sabac.tv/vesti/21164/130-godina-predskolstva-u-sapcu

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram