Потписан уговор са Фондацијом Новак Ђоковић

07.04.2018.

После скоро две године припрема, сакупљања потребне документације и израде планова и пројеката потписан је уговор о адаптацији простора некадашње здравствене амбуланте у Мачванском Прњавору и изградњи вртића.


У оквиру пројекта "Вртић за срећније детињство" Фондација Новак Ђоковић донираће 33,5 милиона динара, чиме ће бити створени предуслови за проширење капацитета за још око 120-оро деце у овом делу Мачве.


Уговор су потписали Горана Џуџа Јаковљевић, руководилац пројеката у Фондацији Новак Ђоковић, Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца и Сандра Мићић, директорка наше установе, а потписивању је присуствовао Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.
- Ово је велики дан за нашу установу. Изградња новог вртића важна је за децу, њихове родитеље, све запослене у нашој установи, као и за град. У име свих запослених, који ће бити у прилици и да прођу адекватне обуке, у име деце, родитеља захваљујем Фондацији Новак Ђоковић на овом великом и значајном дару. Захваљујем и граду Шапцу који препознаје значај овог што радимо и подржава нас у свим нашим активностима - рекла је Сандра Мићић, директорка ПУ "Наше дете" Шабац.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram