Нова цена вртића

26.01.2018.

Поштовани родитељи, од јануара 2018. године примењује се нова цена боравка деце у вртићу:
-Цена за целодневни боравак износи 6.817 динара.
-Полудневни боравак износи 2.860 динара по месецу долазности.
-Цена за кориснике услуга у економској цени за целодневне облике рада – програм припреме за школу износи 6.362 динара.
-За децу, кориснике дечјег додатка је цена непромењена 2.800 динара за целодневни боравак, а за оне у полудневном је 1.189 динара.
- Уколико целодневни боравак програма припреме за полазак у школу похађају близанци, за друго дете је умањење 20% oд цене.

Новина коју примењујемо као бенефит за родитеље другог детета у васпитним групама целодневног облика рада и целодневног облика рада – програма припреме за школу у Предшколској установи „Наше дете“, јесте умањење за 20%, што јизноси 5.454 динара од утврђеног износа учешћа корисника услуга у економској цени. Остваривање овог бенефита не захтева ваше додатно ангажовање, јер сви потребни подаци се налазе у бази података Установе.
Такође, веома је важно нагласити да се за око 400 деце боравак у потпуности финансира из буџета Града (треће дете, деца без родитељског старања, корисници социјалне помоћи, деца са тешкоћама, као и они са дечјим додатком). Око 700 деце у четворочасовном програму и играоницама на сеоском подручју бесплатно похађа вртић.
Молимо вас за стрпљење, у припреми су анекси уговора који ће вам бити достављени у најкраћем року.
За све додатне информације – сва питања и недоумице, као и о начину остваривања свих додатних бенефита наша служба за Упис је на располагању сваког радног дана од 7 до 15 часова.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram