Од срца срцу

18.03.2021.

Наш пројекат “Подршка деци и породици из осетљивих друштвених група у пружању једнаких могућности за учење и развој” у оквиру Гранта "Инклузивно предшколско васпитање и образовање" покренуло је праву лавину хуманости.

У протеклих 18 месеци, колико трају пројектне активности на територији Града, прикључило нам се много појединаца и организација који су својим донацијама допринели хуманитарном аспекту нашег Пројекта.

Ипак, најпоноснији смо на сарадњу са једном малом групом великих људи који чине припремну предшколску групу вртића Бамби. Они су са својим васпитачицама, Јасмином и Весном, у оквиру свог пројекта "Од срца срцу" направили права мала уметничка дела чији су један део донирали корисницима са којима радимо у оквиру пројектне активности Мобилно саветовалиште.

Донирани пакетићи садржали су, осим њихових креација, и гардеробу, слаткише и играчке које су деца и њихови родитељи прикупили и наменили онима којима је то најпотребније.

Захваљујемо се овим малим људима великог срца на њиховом хуманом чину!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram