"Три прасета у саобраћају" на шабачком тргу

31.05.2018.

Васпитачи наше установе извели су данас за ученике првог разреда шабачких основних школа представу "Три прасета у саобраћају". Представа је настала у сарадњи са Телом за координацију послова безбедности у саобраћају града Шапца и Агенцијом за безбедност саобраћаја Републике Србије.


- Ми у Предшколској установи посебну пажњу поклањамо едукацији деце о значају одговорног понашања у саобраћају и повећању њихове безбедности. Веома сам поносна на ову представу коју су креирали и у којој глуме наши васпитачи. Представа је најбољи начин да деци, преко ликова јунака које они познају и за које су везани, пренесемо важне поруке - рекла је Сандра Мићић, директорка ПУ "Наше дете".
Акцији посвећеној безбедности деце у саобраћају присуствовали су Немања Пајић, председник Тела за координацију послова безбедности у саобраћају и чланови Бојана Младеновић, Зоран Селенић, Бојан Калановић и Миљан Угринић.
Представу "Три прасета у саобраћају" је до сада видемо више од четири хиљаде малишана у неколико градова Србије.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram